Новости

laparoskopija-vo-podem-1-1200x900.jpg

26 јули 2022 Новости

Применивме нова техника на лапароскопско подигнување на вагината за пектинеалниот лигамент на внатрешната страна на пубичната коска во абдоменот. Ова е нова техника, многу подобра од т.н. сакропексија.Plodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

© 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

mk_MK