Признанија за квалитет


Проверено и сигурно, со доделената Акредитација за период од наредните пет години, Болницата Плодност и потврдено ги исполнува барањата на стандардите и критериумите, законски определени од страна на Агенцијата за квалитет и акредитација на здравствените установи во Република Македонија.

Работа по европски стандарди, со строго утврдени процедури, во кои безбедноста на пациентот е на прво место. Користење на најсовремена медицинска технологија, обезбедени здравствени услуги за пациентите и одлична грижа за новороденчињата.

Болницата Плодност е прва приватна болница во земјава која ја добива Акредитацијата на најдолг можен период, што е потврда за квалитетот во работата на Болницата Плодност.

Доверете ја Вашата иднина и планирањето на Вашето семејство, во рацете на искусниот и најдобар тим на Болница „Плодност“ Битола.

Plodnost Akreditacija


Plodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

© 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

mk_MK