ЗАПОЗНАЈТЕ ГО НАШИОТ ТИМ

Пионер во
лапароскопската хирургија

Прим. Д-р Таше Трпчевски изведено преку 5000 лапароскопски и хистероскопски операции. Пионер е во лапароскопската хирургија во Македонија- 1995 год за прв пат ја воведува во нашата држава оперативната лапароскопија како метода за третман на хуманата репродукција и сите видови на заболувања на гениталните органи

ПРИМ. Д-Р ТАШЕ ТРПЧЕВСКИ

Директор

ЕКСПЕРТСКИ ТИМ

Стручен кадар кој континуирано се едуцира и доусовршува според светските трендови, во мотивирана средина каде што пациентот е во центарот на вниманието, ние нудиме здрава иднина на жената и нејзиното потомство.


ВРВНА УСЛУГА

Врвна, висококвалитетна, дијагностичко-терапевтска, радиолошка и лабораториска здраствена услуга базирана на најновите медицински достигнувања, со најсовремена апаратура, во согласност со етичкиот кодекс.


Prim D R Tashe Trpchevski

ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

Прим. д-р Таше Трпчевски

Субспецијалист за стерилитет и инфертилитет


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Dr Hristijan Trpchevski

ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

Спец. д-р Христијан Трпчевски

Специјалист гинеколог акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Sinisha Trpchevski

ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

Спец. д-р Синиша Трпчевски

Специјалист гинеколог акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Dr Blagojche-Obednikovski

ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

Спец. д-р Благојче Обедниковски

Специјалист гинеколог акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Dr Vladimir-Popovski

ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

Спец. д-р Владимир Поповски

Специјалист гинеколог акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Dr Kristinka-Pajakovska

ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

Спец. д-р Кристинка Пајаковска

Специјалист гинеколог акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

D R Vlatko Gjorgjievski

ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

Спец. д-р Владко Ѓорѓиевски

Специјалист гинеколог акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

D R Marija Hristovska

ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

Спец. д-р Марија Христовска

Специјалист гинеколог акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

M R D R Sotir Nikolovski

ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

М-р Д-р Сотир Ропи

Специјалист гинеколог акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

D R Nikola Vasileski

ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

Спец. д-р Никола Василески

Специјалист гинеколог акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Aleksandar Jovanovski

ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

Спец. д-р Александар Јованоски

Специјалист гинеколог акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Prim D R Aleksandar Ristevski

Рентген Дијагностика

Прим. Д-р Александар Ристески

Специјалист Радиолог


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Prim D R Anica Apchevska

ПЕДИЈАТРИЈА

Прим. Д-р Аница Апчевска Василева

Специјалист педијатар


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

D R Margarita Kambovska

ПЕДИЈАТРИЈА

Спец. д-р Маргарита Камбовска

Педијатар


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

D R Marika Mishik Ilievska

ПЕДИЈАТРИЈА

Спец. д-р Марика Мишиќ

Педијатар


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Prim Dr Trajan Ivanoski

ОАРИЛ

Прим. Д-р Трајан Иваноски

Анестезиолог - реаниматолог


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Prim Dr Vasko Dimitrovski

ОАРИЛ

Прим. Д-р Васко Димитровски

Анестезиолог - реаниматолог


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Mimoza Gelevska

ОАРИЛ

Спец. д-р Мимоза Гелевска

Анестезиолог - реаниматолог


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Dr Filip Trajkovski

ОАРИЛ

Спец. д-р Филип Трајковски

Анестезиолог - реаниматолог


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ


НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ И ЕФИКАСНА ЗДРАВСТВЕНА УСЛУГА

За што се залагаме?
Нашите вредности

Врвна, висококвалитетна, дијагностичко-терапевтска, радиолошка и лабораториска здраствена услуга базирана на најновите медицински достигнувања, со најсовремена апаратура, во согласност со етичкиот кодекс.

ДОКТОРИ

Тим од специјалисти кои обезбедуваат врвна здравствена услуга за пациентите и нивните семејства.


БЕСПРЕКОРНА ХИГИЕНА

Секојдневно следење на чистотата и хигиенските практики во болницата.


ПАЦИЕНТОТ ПРЕД СЕ

Мултидисциплинарна и модерна болница, каде персоналот во целост го насочува вниманието кон пациентот.МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

Највисоко ниво на стручна и беспрекорна грижа за Вас и вашето новороденче.ДЕЖУРНА СЛУЖБА

Амбулантите се опремени со најнова технологија, која вклучува и најсовремени апарати за 4Д ехо дијагностика.СВЕТСКИ СТАНДАРДИ

Врвна, висококвалитетна, дијагностичко-терапевтска, радиолошка и лабораториска здраствена услуга базирана на најновите медицински достигнувања, со најсовремена апаратура, во согласност со етичкиот кодекс.
МЕСТО КАДЕ ВАШИТЕ ЖЕЛБИ ЌЕ СТАНАТ РЕАЛНОСТ

ПЛОДНОСТ ВО БРОЈКИ

Лидер во регионот по успешност на ИВФ инсеминациите и бројот на успешно извршени лапароскопски операции.

ИВФ СТАПКА НА УСПЕШНОСТ


Лидер за Инвитро оплодување со 53.76% успешност во постапките.

ЛАПАРОСКОПСКИ ОПЕРАЦИИ


Лапароскопијата овозможува помали рани и времето на опоравување се скратува со помала болка за пациентите.


ПОРОДУВАЊЕ ВО ВОДА


Породување во вода единствено во нашата држава се изведува во Болница Плодност.


ЕКСПЕРТСКИ ТИМ


Највисоко ниво на стручна и беспрекорна грижа за Вас и Вашето новороденче.Plodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

© 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

mk_MK