NJIHUNI ME EKIPIN TONË

Pioner në
kirurgjinë laparaskopike

Prim. Dr. Tashe Trpçevski ka kryer mbi 5000 operacione laparoskopike dhe histeroskopike. Është pionier i kirurgjisë laparoskopike në Maqedoninë e Veriut – në vitin 1995 e prezantoi për herë të parë në vendin tonë laparoskopinë operative si metodë për trajtimin e riprodhimit të njeriut dhe të gjitha llojeve të sëmundjeve të organeve gjenitale.

PRIM. DR. TASHE TRPÇEVSKI

Themelues & Drejtor

EKIOPI PROFESIONIST

Është përkushtimi, profesionalizmi dhe përkushtimi i stafit tonë mjekësor që mund të bëjë ndryshimin më të madh në ofrimin e shërbimeve dhe kujdesit me cilësi të lartë për pacientët dhe familjet e tyre.


SHËRBIMET DHE TEKNOLOGJIA

Për të trajtuar pacientët tanë vendas dhe ndërkombëtarë, ne inkorporojmë teknologjinë më të fundit dhe pajisjet mjekësore në fushën e kujdesit shëndetësor dhe mjekësisë.


Prim D R Tashe Trpchevski

GYNAECOLOGY & OBSTETRICS

Prim. DR. Tashe Trpçevski

Sub-Specialist in Reproductive Medicine and Surgery


Kupto më shumë

Dr Hristijan Trpchevski

GYNAECOLOGY & OBSTETRICS

Spec. D-r Hristijan Trpchevski

Specialist in Gynaecology and Obstetrics


Kupto më shumë

Sinisha Trpchevski

GYNAECOLOGY & OBSTETRICS

Spec. D-r Sinisha Trpchevski

Specialist in Gynaecology and Obstetrics


Kupto më shumë

Dr Blagojche-Obednikovski

GYNAECOLOGY & OBSTETRICS

Spec. D-r Blagojche Obednikovski

Specialist in Gynaecology and Obstetrics


Kupto më shumë

Dr Vladimir-Popovski

GYNAECOLOGY & OBSTETRICS

Spec. D-r Vladimir Popovski

Specialist in Gynaecology and Obstetrics


Kupto më shumë

Dr Kristinka-Pajakovska

GYNAECOLOGY & OBSTETRICS

Spec. D-r Kristinka Pajakovska

Specialist in Gynaecology and Obstetrics


Kupto më shumë

D R Vlatko Gjorgjievski

GYNAECOLOGY & OBSTETRICS

Spec. D-r Vladko Gorgievski

Specialist in Gynaecology and Obstetrics


Kupto më shumë

D R Marija Hristovska

GYNAECOLOGY & OBSTETRICS

Spec. D-r Marija Hristovska

Specialist in Gynaecology and Obstetrics


Kupto më shumë

M R D R Sotir Nikolovski

GYNAECOLOGY & OBSTETRICS

M-r D-r Sotir Ropi

Specialist in Gynaecology and Obstetrics


Kupto më shumë

D R Nikola Vasileski

GYNAECOLOGY & OBSTETRICS

Spec. D-r Nikola Vasileski

Specialist in Gynaecology and Obstetrics


Kupto më shumë

Aleksandar Jovanovski

GYNAECOLOGY & OBSTETRICS

Spec. D-r Aleksandar Jovanovski

Specialist in Gynaecology and Obstetrics


Kupto më shumë

Dr Ana Vangelov Za Website

GYNAECOLOGY & OBSTETRICS

Spec. D-r Ana Vangelov

Specialist in Gynaecology and Obstetrics


Kupto më shumë

Prim D R Aleksandar Ristevski

X-RAY DIAGNOSTICS

Prim Dr. Aleksandar Risteski

Radiolog


Kupto më shumë

Prim D R Anica Apchevska

PEDIATRIA

Prim. Dr. Anica Apçevska Vasileva

Specialist in Pediatrics


Kupto më shumë

D R Margarita Kambovska

PEDIATRIA

Spec. D-r Margarita Kambovska

Pediatre


Kupto më shumë

D R Marika Mishik Ilievska

PEDIATRIA

Spec. D-r Marika Mishik

Pediatre


Kupto më shumë

Prim Dr Trajan Ivanoski

ANESTHESIOLOGY / OARIL

Prim D-r Trajan Ivanoski

Specialist in Anesthesiology and Reanimation


Kupto më shumë

Prim Dr Vasko Dimitrovski

ANESTHESIOLOGY / OARIL

Prim. Dr. Vasko Dimitrovski

Specialist in Anesthesiology and Reanimation


Kupto më shumë

Mimoza Gelevska

ANESTHESIOLOGY / OARIL

Spec. D-r Mimoza Gelevska

Specialist in Anesthesiology and Reanimation


Kupto më shumë

Dr Filip Trajkovski

ANESTHESIOLOGY / OARIL

Spec. D-r Filip Trajkovski

Specialist in Anesthesiology and Reanimation


Kupto më shumë


MJEKËSI E SHKËLQYER, KUJDES EMPATIK

Kush jemi ne?
Vlerat tona themelore

Misioni ynë është t'u ofrojmë pacientëve tanë shërbime shëndetësore të nivelit të lartë, me cilësi të lartë, diagnostike, terapeutike, radiologjike dhe laboratorike të bazuara në arritjet më të fundit mjekësore, me pajisje moderne, sipas kodit të etikës.

MJEKUN QË ZGJIDHNI JU

Një ekip udhëheqës specialistësh që ofrojnë shërbime të kujdesit shëndetësor premium për pacientët dhe familjet e tyre.


HIGJIENA E SPITALIT

Monitorimi i pastërtisë dhe praktikave higjienike në spital në baza ditore.


GJITHMONË PËR JU

Nëpërmjet përvojës sonë 20 vjeçare, duke ofruar zgjidhje për problemet gjinekologjike dhe infertilitetit.STAFI INFERMIERISË

Nivel më të lartë të kujdesit profesional dhe empatik për ju dhe fëmijën tuaj të porsalindur.SHËRBIMET EMERGJENTE

Ambulancat janë të pajisura me teknologjinë më të fundit, e cila përfshin pajisje moderne për diagnostikimin e ekos 4D.OBJEKTET PREMIUM

Shërbime shëndetësore të nivelit të lartë, diagnostikues, terapeutik, radiologjik dhe laboratorik bazuar në arritjet më të fundit mjekësore, me pajisje moderne.
VENDI KU ËNDËRRAT E TUA PËR T'U BËRË PRIND BËHEN REALITET

PLODNOST në numra

Lider në rajon për sa i përket shkallës së suksesit të inseminimeve IVF dhe numrit të operacioneve laparoskopike të kryera me sukses.

SHKALLA E SUKSESIT TË IVF-së


Lider në IVF & trajtim të fertilitetit me shkallë të suksesit prej 53.76%.

OPERIMET LAPAROSKOPIKE


Kirurgjia laparoskopike lejon qëndrime më të shkurtra në spital, shërim më të shpejtë, më pak dhimbje dhe plagë më të vogla.


LINDJE NË UJË


Në Spitalin Plodnost ne jemi të parët në vendin tonë që sigurojmë kapacitetin e lindjes në ujë.


PËRKUSHTIM PËR PACIENTIN


Nivel më të lartë të kujdesit profesional dhe empatik për ju dhe fëmijën tuaj të porsalindur.Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq