VENDI KU ËNDËRRAT E TUA PËR T'U BËRË PRIND BËHEN REALITET

Kujdes i besuar, me Medicare
me Plodnost

Prijës në IVF & Trajtimin e Fertilitetit me 54 % sukses. Ekipi ynë me përvojë dhe i përkushtuar i embriologëve janë të përkushtuar që të sigurojnë normat më të mira të suksesit dhe cilësinë më të lartë të kujdesit.

SHIH REPARTETSHIKO EKIPIT TONË


MJEKËSI E SHKËLQYER, KUJDES EMPATIK

Kush jemi ne?
Vlerat tona themelore

Misioni ynë është t'u ofrojmë pacientëve tanë shërbime shëndetësore të nivelit të lartë, me cilësi të lartë, diagnostike, terapeutike, radiologjike dhe laboratorike të bazuara në arritjet më të fundit mjekësore, me pajisje moderne, sipas kodit të etikës.

MJEKUN QË ZGJIDHNI JU

Një ekip udhëheqës specialistësh që ofrojnë shërbime të kujdesit shëndetësor premium për pacientët dhe familjet e tyre.


HIGJIENA E SPITALIT

Monitorimi i pastërtisë dhe praktikave higjienike në spital në baza ditore.


GJITHMONË PËR JU

Nëpërmjet përvojës sonë 20 vjeçare, duke ofruar zgjidhje për problemet gjinekologjike dhe infertilitetit.STAFI INFERMIERISË

Nivel më të lartë të kujdesit profesional dhe empatik për ju dhe fëmijën tuaj të porsalindur.SHËRBIMET EMERGJENTE

Ambulancat janë të pajisura me teknologjinë më të fundit, e cila përfshin pajisje moderne për diagnostikimin e ekos 4D.OBJEKTET PREMIUM

Shërbime shëndetësore të nivelit të lartë, diagnostikues, terapeutik, radiologjik dhe laboratorik bazuar në arritjet më të fundit mjekësore, me pajisje moderne.
VENDI KU ËNDËRRAT E TUA PËR T'U BËRË PRIND BËHEN REALITET

Plodnost në numra

Lider në rajon për sa i përket shkallës së suksesit të inseminimeve IVF dhe numrit të operacioneve laparoskopike të kryera me sukses.

SHKALLA E SUKSESIT TË IVF-së


Lider në IVF & trajtim të fertilitetit me shkallë të suksesit prej 53.76%.

OPERIMET LAPAROSKOPIKE


Kirurgjia laparoskopike lejon qëndrime më të shkurtra në spital, shërim më të shpejtë, më pak dhimbje dhe plagë më të vogla.


LINDJE NË UJË


Në Spitalin Plodnost ne jemi të parët në vendin tonë që sigurojmë kapacitetin e lindjes në ujë.


PËRKUSHTIM PËR PACIENTIN


Nivel më të lartë të kujdesit profesional dhe empatik për ju dhe fëmijën tuaj të porsalindur.NJERËZIT QË MUND T'I BESOSH

Ekipi juaj i besueshëm
Mjekët e Plodnost

Është përkushtimi, profesionalizmi dhe përkushtimi i stafit tonë mjekësor që mund të bëjë ndryshimin më të madh në ofrimin e shërbimeve dhe kujdesit me cilësi të lartë për pacientët dhe familjet e tyre.

Dr Hristijan Trpchevski

GYNAECOLOGIST

Dr. Hristijan Trpçevski

Specialist in Gynecology and Obstetrics


Kupto më shumë

Dr Vladimir-Popovski

GYNEACOLOGIST

Dr. Vladimir Popovski

Specialist in Gynecology and Obstetrics


Kupto më shumë

Dr Blagojche-Obednikovski

GYNEACOLOGIST

Dr. Blagojçe Obednikovski

Specialist in Gynecology and Obstetrics


Kupto më shumë

Dr Kristinka-Pajakovska

GYNEACOLOGIST

Dr. Kristinka Pajakovska

Specialist in Gynecology and Obstetrics


Kupto më shumë


Na kontaktoni

Ejani dhe vizitoni lagjet tona ose thjesht na dërgoni një email kurdo që dëshironi. Ne jemi të hapur për të gjitha sugjerimet nga audienca jonë.Adresa

Rr. Asnom nr.9
Manastirm Maqedoni e Veriut


TELEFONO

+389 (0)47 208 880
+389 (0)75 472 503


NA SHKRUAJ

info@plodnost.com.mk
administration@plodnost.com.mk


REZERVO NJË TAKIM

Kliko këtu për të rezervuar takim në Plodnost
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


Vendndodhja

lokacija-plodnost

Spitali Plodnost gjendet në rr. ASNOM nr. 9 (në rrugën Lavçanska e njohur si Lavci). Për udhëzime deri te spitali jonë, klikoni në linkun e poshtëm.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq