Dr. Vladimir Popovski

Dr. Tase Trpcevski has performed over 5000 laparoscopic and hysteroscopic surgeries. He is a pioneer in laparoscopic surgery in Macedonia – in 1995 he introduced for the first time in our country operative laparoscopy as a method for treatment of human reproduction and all types of diseases of the genital organs.

Since 2003, he introduces the method of in vitro fertilization (IVF) in Bitola for the first time. So far, he has performed more than 8000 IVF procedures and has made more than 3000 families happy with the methods of human reproduction (conservative, assisted and surgical). The results are comparable to those of well-known names in the field of reproductive technologies.

Education:

Faculty of Medicine in Skopje
University of Saints Cyril and Methodius- Skopje, Republic of Macedonia


Languages:

Macedonian (mother tongue)
English (speaks, reads, writes)


Contact Details

Email: info@plodnost.com.mk

Dr Vladimir-Popovski


RESEARCH PAPERS AND AWARDS

Chase up close


  • Work experience
  • Awards & Honours

Date
Clinic Hospital Dr. Trifun Panovski- Bitola

Date
Hospital Plodnost- Bitola
Private Hospital for Gynaecology and Obstetrics
IVF Center for Reproductive Medicine
Specialist in Gynecology and Obstetrics


Congresses

– Invited lecturer at the 3rd Congress of Gynecologists and Obstetricians of Macedonia, May 2013, Ohrid;
– “The Best Practices of ASRM and ESHRE Meeting” – Cortina d’Ampezzo, Italy, 27 February – 1 March 2014;
– ESHRE Annual Congress 29 June-02 July 2014 – Munich, Germany;
– 3rd Annual Middle East Society for Gynecological Endoscopy (MESGE) Congress, together with the 6th Annual Congress of the Turkish Society of Gynecological Endoscopy (TSGE), April 2015, Antalya, Turkey;
– ESHRE Annual Congress 14-17 June 2015 – Lisbon, Portugal;
– XIX Congress of Physicians of the Republic of Macedonia, with international participation, October 1-3, 2015, Skopje;
– ESHRE Annual Congress 03-06 July 2016 – Helsinki, Finland;


Conference

14-16 May 2015
XIII Annual Meeting of the Mediterranean Association for Reproductive Medicine, Ljubljana, Slovenia;

21-24 April 2016
XIV Annual Meeting of the Mediterranean Association for Reproductive Medicine, Izmir, Turkey;

5-6 May 2016
Campus Symposium “Surgery in reproductive medicine: benefits and limits”, organized by the European Association for Human Reproduction and Embryology, Thessaloniki, Greece;

3 September 2016
International Summit on Reproductive Medicine, Lugano, Switzerland;

08-11 September 2016
VI National Conference on Minimally Invasive Gynecological Surgery, Golden Sands, Bulgaria (oral presentation);

02-03 December 2016 (Symposium – Novelties in Human Reproduction 2016. with international participation) – Belgrade (oral and poster presentation);ÇFARË THONË PACIENTËT TANË

Fjalët e pacientëve

Ndani udhëtimin tuaj dhe historinë e suksesit me ne, padyshim që kjo u rrit sigurinë familjeve të tjera që luftojnë infertilitetin dhe u jep shpresë se të bëhesh prind është shumë e mundur.


Rasti i parë i suksesshëm në Maqedoni! Lindi foshnja e parë nga një paciente që vuante nga fibroza cistike e fekonduar me IVF në Spitalin Plodnost.


PacientShtatzënia dhe lindja e suksesshme me binjakë 👼🏻👼🏻pas cerklazhit laparoskopik abdominal dhe fekondimit in vitro

PacientAjo që ishte dëshira më e madhe e këtyre prindërve një vit më parë, sot është bërë realitet! Ëndrra e tyre u realizua me fertilizimin in vitro që sot të lindin këto binjake të bukura Kirjana dhe Sirma

PacientPlodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


Vendndodhja

lokacija-plodnost

Spitali Plodnost gjendet në rr. ASNOM nr. 9 (në rrugën Lavçanska e njohur si Lavci). Për udhëzime deri te spitali jonë, klikoni në linkun e poshtëm.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq