МЕСТО КАДЕ ВАШИТЕ ЖЕЛБИ ЌЕ СТАНАТ РЕАЛНОСТ

Пациентот пред се,
во Плодност

Лидер за Инвитро оплодување со 53.76% успешност во постапките. ИВФ лабораторијата е предводенa од тим на врвни експерти кои ги имплементираат најновите светски методи во полето на репродуктивната медицина.

ОДДЕЛИНАШИОТ ТИМ


НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ И ЕФИКАСНА ЗДРАВСТВЕНА УСЛУГА

За што се залагаме?
Нашите вредности

Врвна, висококвалитетна, дијагностичко-терапевтска, радиолошка и лабораториска здраствена услуга базирана на најновите медицински достигнувања, со најсовремена апаратура, во согласност со етичкиот кодекс.

ДОКТОРИ

Тим од специјалисти кои обезбедуваат врвна здравствена услуга за пациентите и нивните семејства.


БЕСПРЕКОРНА ХИГИЕНА

Секојдневно следење на чистотата и хигиенските практики во болницата.


ПАЦИЕНТОТ ПРЕД СЕ

Мултидисциплинарна и модерна болница, каде персоналот во целост го насочува вниманието кон пациентот.МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

Највисоко ниво на стручна и беспрекорна грижа за Вас и вашето новороденче.ДЕЖУРНА СЛУЖБА

Амбулантите се опремени со најнова технологија, која вклучува и најсовремени апарати за 4Д ехо дијагностика.СВЕТСКИ СТАНДАРДИ

Врвна, висококвалитетна, дијагностичко-терапевтска, радиолошка и лабораториска здраствена услуга базирана на најновите медицински достигнувања, со најсовремена апаратура, во согласност со етичкиот кодекс.
МЕСТО КАДЕ ВАШИТЕ ЖЕЛБИ ЌЕ СТАНАТ РЕАЛНОСТ

ПЛОДНОСТ ВО БРОЈКИ

Лидер во регионот по успешност на ИВФ инсеминациите и бројот на успешно извршени лапароскопски операции.

ИВФ СТАПКА НА УСПЕШНОСТ


Лидер за Инвитро оплодување со 53.76% успешност во постапките.

ЛАПАРОСКОПСКИ ОПЕРАЦИИ


Лапароскопијата овозможува помали рани и времето на опоравување се скратува со помала болка за пациентите.


ПОРОДУВАЊЕ ВО ВОДА


Породување во вода единствено во нашата држава се изведува во Болница Плодност.


ЕКСПЕРТСКИ ТИМ


Највисоко ниво на стручна и беспрекорна грижа за Вас и Вашето новороденче.ЕКСПЕРТИЗА И УСПЕШНОСТ

Тим од
специјалисти

Стручен кадар кој континуирано се едуцира и доусовршува според светските трендови, во мотивирана средина каде што пациентот е во центарот на вниманието, ние нудиме здрава иднина на жената и нејзиното потомство.

Dr Hristijan Trpchevski

ГИНЕКОЛОГ

Д-р Христијан Трпчевски

Специјалист Гинеколог Акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Dr Vladimir-Popovski

ГИНЕКОЛОГ

Д-р Владимир Поповски

Специјалист Гинеколог Акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Dr Blagojche-Obednikovski

ГИНЕКОЛОГ

Д-р Благојче Обедниковски

Специјалист Гинеколог Акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Dr Kristinka-Pajakovska

ГИНЕКОЛОГ

Д-р Кристинка Пајаковска

Специјалист Гинеколог Акушер


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ


Каде се наоѓаме?

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци).АДРЕСА

ул. Асном бр.9
Битола, Северна Македонија


ТЕЛЕФОН

+389 (0)47 208 880
+389 (0)75 472 503


ИСПРАТИ ПОРАКА

info@plodnost.com.mk
administration@plodnost.com.mk


ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Кликни тука to book an appointment with Plodnost.
Plodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

© 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

mk_MK