Контакт

За повеќе информации, обратете се преку нашите оператори на +389 47 208 880 или пополнете го формуларот подолу и еден од нашите претставници ќе ви одговори во рок од 24 часа.

ЗАКАЖИ ТЕРМИН

Испратете
порака

Болница Плодност е приватна болница и работи 24/7. За повеќе информации, обратете се преку нашите оператори на +389 47 208 880 или пополнете го формуларот подолу и еден од нашите претставници ќе ви одговори во рок од 24 часа.
  АДРЕСА

  ул. Асном бр.9
  Битола, Северна Македонија


  ТЕЛЕФОН

  +389 (0)47 208 880
  +389 (0)75 472 503


  ИСПРАТИ ПОРАКА

  info@plodnost.com.mk
  administration@plodnost.com.mk


  ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

  Кликни тука to book an appointment with Plodnost.  Заследи Не

  Дознајте што е ново и добијте попусти како наш редовен пациент и обожавател на Болница Плодност.  Plodonost Logo

  ПЗУ Болница Плодност
  Plodonost Logo

  ПЗУ Болница Плодност  Контакт


  Закажи Преглед

  Администрација Работно Време

  ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
  САБ 08:00 – 13:00

  Ординација по Педијатрија

  Педијатрија Работно Време

  ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
  САБ-НЕД Затворено


  Локација

  lokacija-plodnost

  Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

  © 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

  mk_MK