45% УСПЕШНОСТ ВО ИВФ ПОСТАПКИТЕ

  • македонски

Работно време: : 24/7
  Контакт : +389 47 208 880

Доктори

Доктори

Во Болница „Плодност“ работат врвни докторски имиња од областа на
гинекологијата и акушерството, анестезиологијата и радиологијата. Нивната
основна заложба е на пациентите да им обезбедат најдобар квалитет и
ефикасна здравствена услуга.