SAFE IN-BAG LAPAROSCOPIC MYOMA MORCELLATION

На овој начин се мапираат лимфните жлезди и се одредува стадиумот на болеста.

SAFE IN-BAG LAPAROSCOPIC MYOMA MORCELLATION

9 февруари 2024
safe-in-bag-laparoscopic-myoma-morcellation-1200x599.jpg
Погледнете ја скратената операција на нашиот YouTube канал:

 


Plodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


© 2024 Болница Плодност. Сите права се задржани.

mk_MK