ДЕЛ ОД ТИМОТ НА „ПЛОДНОСТ“ НА ВЕЛО ТРКАТА ВО БИТОЛА

Дел од вработените во Болница „Плодност“ учествуваа на ВЕЛО ТРКА, која на 5ти јуни се возеше низ битолските улици.

ДЕЛ ОД ТИМОТ НА „ПЛОДНОСТ“ НА ВЕЛО ТРКАТА ВО БИТОЛА

10 јуни 2022
velo-trka-2022-2-1200x540.jpg
Дел од вработените во Болница „Плодност“ учествуваа на ВЕЛО ТРКА, која на 5ти јуни се возеше низ битолските улици, а се одржува по втор пат во нашиот град.

Velo Trka 2022 2

Овој пат имаме и носител на медал, нашата медицинска сестра Снежана Дмитровиќ се закити со бронза по освојувањето на третото место.

Velo Trka 2022 3

Поддршката на спортот и здравите навики мора да биде дел од нашето секојдневие, порачаа нашите учесници во трката. Тие покрај постојаната грижа за пациентите, учествуваат и на голем дел од спортските манифестации во државата и надвор од неа.

Velo Trka 2022 1

 

 

 

 

 


Plodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

© 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

mk_MK