Д-р Данче Коларовска со свое предавање на работилницата на ФАРМАХЕМ

Д-р Данче Коларовска со свое предавање на работилницата на ФАРМАХЕМ

23 мај 2018

На работилницата која се одржа на 18 и 19 мај во хотелот Радика во Маврово во организација на ФАРМАХЕМ, свое предавање на тема „Хормонски мониторинг во тек на ИВФ постапка“ одржа специјалистот по медицинска биохемија д-р Данче Коларовска, раководител на биохемиската лабораторија во Боница „Плодност“.

Ова предавање наиде на одличен прием кај присутните на работилницата, бидејќи опфаќа подрачје на работа карактеристично за Болница „Плодност“.

Од страна на ФАРМАХЕМ, на Болница „Плодност“ и беше врачена благодарница за успешната соработка со оваа компанија во изминатите 15 години, а беше доделен и вредносен ваучер.


Plodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

©2022 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

mk_MK