Д-р Данче Коларовска со свое предавање на работилницата на ФАРМАХЕМ

Д-р Данче Коларовска со свое предавање на работилницата на ФАРМАХЕМ

23 May 2018

На работилницата која се одржа на 18 и 19 мај во хотелот Радика во Маврово во организација на ФАРМАХЕМ, свое предавање на тема „Хормонски мониторинг во тек на ИВФ постапка“ одржа специјалистот по медицинска биохемија д-р Данче Коларовска, раководител на биохемиската лабораторија во Боница „Плодност“.

Ова предавање наиде на одличен прием кај присутните на работилницата, бидејќи опфаќа подрачје на работа карактеристично за Болница „Плодност“.

Од страна на ФАРМАХЕМ, на Болница „Плодност“ и беше врачена благодарница за успешната соработка со оваа компанија во изминатите 15 години, а беше доделен и вредносен ваучер.


Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST Bitola
Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST BitolaContact Us


Book an Appointment

Administration Working Hours

MON – FRI 08:00 – 19:00
SAT 08:00 – 13:00

Department of Paediatrics

Paediatrics Working Hours

MON – FRI 08:00 – 13:30
SAT – SUN CLOSED


Location

lokacija-plodnost

Hospital Plodnost is located at St. ASNOM no.9 (on the road to Lavchanska known as Lavci). For directions to our hospital click on the link below.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

en_US