Д-р Данче Коларовска со свое предавање на работилницата на ФАРМАХЕМ

Д-р Данче Коларовска со свое предавање на работилницата на ФАРМАХЕМ

23 Maj 2018

На работилницата која се одржа на 18 и 19 мај во хотелот Радика во Маврово во организација на ФАРМАХЕМ, свое предавање на тема „Хормонски мониторинг во тек на ИВФ постапка“ одржа специјалистот по медицинска биохемија д-р Данче Коларовска, раководител на биохемиската лабораторија во Боница „Плодност“.

Ова предавање наиде на одличен прием кај присутните на работилницата, бидејќи опфаќа подрачје на работа карактеристично за Болница „Плодност“.

Од страна на ФАРМАХЕМ, на Болница „Плодност“ и беше врачена благодарница за успешната соработка со оваа компанија во изминатите 15 години, а беше доделен и вредносен ваучер.


Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


Vendndodhja

lokacija-plodnost

Spitali Plodnost gjendet në rr. ASNOM nr. 9 (në rrugën Lavçanska e njohur si Lavci). Për udhëzime deri te spitali jonë, klikoni në linkun e poshtëm.

©2022 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq