Нашите медицински сестри учествуваа на Секцијата на хируршките сестри

Нашите медицински сестри учествуваа на Секцијата на хируршките сестри

28 Maj 2018

Дел од медицинскиот персоналк на Болница „Плодност“, Жанета Веселица Стефановска – одговорна сестра во одделот стерилизација, Анета Јошевска Дамчевска – одговорна сестра во оперативен блок, како и сестрите од одделот стерилизација Мери Михевска и Маја Милошевска, учествуваа на Секцијата на хируршките сестри која годинава се одржа на тема „Хируршки медицински сестри – различна улога со иста цел“.

Тие во рамките на оваа секција, која се одржа во хотелот Континентал во Скопје, ги споредија своите работни активности во операционите сали во Болница „Плодност“ со останатите сестри од болниците во земјава, а се стекнаа и со нови сознанија за состојбите на работа на хируршките медицински сестри.


Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


Vendndodhja

lokacija-plodnost

Spitali Plodnost gjendet në rr. ASNOM nr. 9 (në rrugën Lavçanska e njohur si Lavci). Për udhëzime deri te spitali jonë, klikoni në linkun e poshtëm.

©2022 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq