Новости

Plodnost-Dogradba-1200x592.jpg

26 април 2021 НастаниНовости

Како и најави сопственикот на болницата “Плодност“ од Битола, прим. д-р Таше Трпчевски, денес на прес конференција се огласи околу доградбата на болницата, кое ви го пренесуваме во целост:Plodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

© 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

mk_MK