Примена на роботиката во современата медицина

Видео од онлајн предавањето на тема “Примена на роботиката во современата медицина” предводено од гинеколог Д-р Синиша Трпчевски, од "Болница Плодност" Битола и "Klinikum Wels-Grieskirchen" Австрија заедно со ЕМСА Македонија е прикачено на нашиот профил Плодност Youtube и IgTV.

Примена на роботиката во современата медицина

16 мај 2021
D-r-Sinisha-Trpchevski-Robotics-1200x950.jpg

Видео од онлајн предавањето на тема “Примена на роботиката во современата медицина” предводено од гинеколог Д-р Синиша Трпчевски, од "Болница Плодност" Битола и "Klinikum Wels-Grieskirchen" Австрија заедно со ЕМСА Македонија е прикачено на нашиот профил Плодност Youtube и IgTV.

На ова предавање се зборуваше за роботиката во гинекологија со видео приказ од функционирањето на роботот каде што Д-р. Синиша Трпчевски како најмлад гинеколог од Европа кој што работи со ДаВинчи роботска хирургија ги споделуваше своите искуства и знаења од оваа област.


ЛИНК ДО ВИДЕО

D R Sinisha Trpchevski Webinar

Plodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

© 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

mk_MK