Болница „Плодност“ беше дел од големиот караван „Напред розово“

Болница „Плодност“ беше дел од големиот караван „Напред розово“

7 октомври 2018

Болница „Плодност“ беше дел од големиот караван „Напред розово“ и се вклучи во акцијата за борба против ракот на дојка.

Нашиот радиолог д-р Александар Ристески и радиолошкиот технолог Фанче Јованоска беа дел од овој караван, промовирајќи ги заложбите за рано откривање на ракот на дојка, како превентивна мерка која би го намалила степенот на заболени од оваа болест на денешницата. Во друштво на министерот Филипче и голем дел од естрадата, тимот на Болница „Плодност“ беше значајна алка во синџирот на борбата против ракот на дојка.


Plodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

©2022 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

mk_MK