Болница „Плодност“ беше дел од големиот караван „Напред розово“

Болница „Плодност“ беше дел од големиот караван „Напред розово“

7 Tetor 2018

Болница „Плодност“ беше дел од големиот караван „Напред розово“ и се вклучи во акцијата за борба против ракот на дојка.

Нашиот радиолог д-р Александар Ристески и радиолошкиот технолог Фанче Јованоска беа дел од овој караван, промовирајќи ги заложбите за рано откривање на ракот на дојка, како превентивна мерка која би го намалила степенот на заболени од оваа болест на денешницата. Во друштво на министерот Филипче и голем дел од естрадата, тимот на Болница „Плодност“ беше значајна алка во синџирот на борбата против ракот на дојка.


Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


Vendndodhja

lokacija-plodnost

Spitali Plodnost gjendet në rr. ASNOM nr. 9 (në rrugën Lavçanska e njohur si Lavci). Për udhëzime deri te spitali jonë, klikoni në linkun e poshtëm.

©2022 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq