Болница „Плодност“ беше дел од големиот караван „Напред розово“

Болница „Плодност“ беше дел од големиот караван „Напред розово“

7 October 2018

Болница „Плодност“ беше дел од големиот караван „Напред розово“ и се вклучи во акцијата за борба против ракот на дојка.

Нашиот радиолог д-р Александар Ристески и радиолошкиот технолог Фанче Јованоска беа дел од овој караван, промовирајќи ги заложбите за рано откривање на ракот на дојка, како превентивна мерка која би го намалила степенот на заболени од оваа болест на денешницата. Во друштво на министерот Филипче и голем дел од естрадата, тимот на Болница „Плодност“ беше значајна алка во синџирот на борбата против ракот на дојка.


Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST Bitola
Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST BitolaContact Us


Book an Appointment

Administration Working Hours

MON – FRI 08:00 – 19:00
SAT 08:00 – 13:00

Department of Paediatrics

Paediatrics Working Hours

MON – FRI 08:00 – 13:30
SAT – SUN CLOSED


Location

lokacija-plodnost

Hospital Plodnost is located at St. ASNOM no.9 (on the road to Lavchanska known as Lavci). For directions to our hospital click on the link below.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

en_US