46 Октомвриски средби – стручно едукативниот собир на медицински лаборанти и санитарни техничари

46 Октомвриски средби – стручно едукативниот собир на медицински лаборанти и санитарни техничари

8 October 2018

Претставници на Болница „Плодност“ беа дел од 46 Октомвриски средби , што се одржаа од 04-07 октомври во хотелот „Аквалина“ во Охрид.

На стручно едукативниот собир на медицински лаборанти и санитарни техничари на Република Македонија со меѓународно присуство, учествуваа лаборантите Даниел Костевски и Аце Радовски, како и медицинските сестри Марија Василевска и Анета Вељановска.

Свое предавање на тема „Одредување на ниво на антимулеријан хормон (АМХ) во тек на ИВФ постапки“ имаше лаборантот Даниел Костевски, чија презентација предизвика голем интерес кај учесниците на стручните средби. На овој начин Болница „Плодност“ постојано го надградува стручниот аспект на своите вработени лица, во насока на уште поголеми знаења, а со тоа и подобра медицинска услуга за своите паценти.


Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST Bitola
Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST BitolaContact Us


Book an Appointment

Administration Working Hours

MON – FRI 08:00 – 19:00
SAT 08:00 – 13:00

Department of Paediatrics

Paediatrics Working Hours

MON – FRI 08:00 – 13:30
SAT – SUN CLOSED


Location

lokacija-plodnost

Hospital Plodnost is located at St. ASNOM no.9 (on the road to Lavchanska known as Lavci). For directions to our hospital click on the link below.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

en_US