26-тиот конгрес на Балканската федерација на клинички лаборатории (БТЛФ)

26-тиот конгрес на Балканската федерација на клинички лаборатории (БТЛФ)

14 October 2018

На 26-тиот конгрес на Балканската федерација на клинички лаборатории (БТЛФ), кој годинава се одржа од 3-5 октомври во Скопје, научна презентација со своја тема под наслов „Проблеми со хипертензија во бременост“ имаа д-р Данче Коларовска, магистер фармацевт, специјалист по медицинска биохемија и д-р Марија Христовска, специјалист гинеколог акушер од Болница „Плодност“ во Битола. Учесник на овај меѓународен конгрес беше и Владимир Белевски, фармацевт во Болница „Плодност“.

Новите научни сознанија на нашите доктори и фармацевти од овој конгрес ќе бидат ново дополнување во секојдневната практична работа, во корист на пациентите, кои веќе одамна ги препознаваат квалитетните здравствени услуги кои им ги нуди Болница „Плодност“.


Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST Bitola
Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST BitolaContact Us


Book an Appointment

Administration Working Hours

MON – FRI 08:00 – 19:00
SAT 08:00 – 13:00

Department of Paediatrics

Paediatrics Working Hours

MON – FRI 08:00 – 13:30
SAT – SUN CLOSED


Location

lokacija-plodnost

Hospital Plodnost is located at St. ASNOM no.9 (on the road to Lavchanska known as Lavci). For directions to our hospital click on the link below.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

en_US