Новости

IMG_3534-732x428-1.jpg

23 јули 2021 Новости

Androflor Screen овозможува преку еден примерок да се одреди количеството на вкупната бактериска маса (14 микроорганизми), опортунистичките и вистинските патогени микроорганизми, како и присуство и број на нормална микрофлора во машкиот урогенитален тракт, со помош на најосетлива метода – мултиплекс Real Time PCR (Polymerase Chain Reaction), кој овозможува детекција и на минималното количество на микроорганизми.Plodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

© 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

mk_MK