СПЕЦ. Д-Р АЛЕКСАНДАР ЈОВАНОВСКИ - НОВ ЧЛЕН ВО ТИМОТ НА БОЛНИЦА ПЛОДНОСТ

Нашиот тим на доктори е збогатен со д-р Александар Јовановски, специјалист гинеколог акушер.

СПЕЦ. Д-Р АЛЕКСАНДАР ЈОВАНОВСКИ - НОВ ЧЛЕН ВО ТИМОТ НА БОЛНИЦА ПЛОДНОСТ

26 јули 2022
nov-doktor-jovanovski-2-e1658841773163.jpg
Болница Плодност постојано води грижа за унапредувањето на квалитетот на услугите кои им ги нуди на пациентите.
Во таа насока, нашиот тим на доктори е збогатен со д-р Александар Јовановски, специјалист гинеколог акушер.
Менаџерскиот тим и вработените во Болница Плодност - Hospital Plodnost му посакуваат добредојде и многу успеси на д-р Александар Јовановски.

Nov Doktor Jovanovski 1

 

 


Plodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

©2022 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

mk_MK