Конгрес на радиолошки технолози на Република Македонија

Конгрес на радиолошки технолози на Република Македонија

7 мај 2018

На 9-тиот Конгрес на радиолошки технолози на Република Македонија од меѓународен карактер, кој се одржа во Охрид од 4 до 6 мај, учествуваше и Фанче Јованоска, радиолошки технолог од Болница „Плодност“ Битола.

На конгресот беа презентирани повеќе теми од областа на магнетната резонанца, компјутерска томографија, искуства и процедури за работа, а беа споделени и меѓународните искуства со другите учесници и презентери-предавачи, околу најновите сознанија од овие области.


Plodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

©2022 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

mk_MK