Конгрес на радиолошки технолози на Република Македонија

Конгрес на радиолошки технолози на Република Македонија

7 May 2018

На 9-тиот Конгрес на радиолошки технолози на Република Македонија од меѓународен карактер, кој се одржа во Охрид од 4 до 6 мај, учествуваше и Фанче Јованоска, радиолошки технолог од Болница „Плодност“ Битола.

На конгресот беа презентирани повеќе теми од областа на магнетната резонанца, компјутерска томографија, искуства и процедури за работа, а беа споделени и меѓународните искуства со другите учесници и презентери-предавачи, околу најновите сознанија од овие области.


Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST Bitola
Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST BitolaContact Us


Book an Appointment

Administration Working Hours

MON – FRI 08:00 – 19:00
SAT 08:00 – 13:00

Department of Paediatrics

Paediatrics Working Hours

MON – FRI 08:00 – 13:30
SAT – SUN CLOSED


Location

lokacija-plodnost

Hospital Plodnost is located at St. ASNOM no.9 (on the road to Lavchanska known as Lavci). For directions to our hospital click on the link below.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

en_US