Д-р Апчевска со нови неонатолошки сознанија

Д-р Апчевска со нови неонатолошки сознанија

5 May 2018

Под водство на проф. Фридрих Рајтерер, во организација на Медицинскиот универзитет од Грац, Австрија и Американско-австриската фондација, во соработка со Медицинскиот факултет од Скопје, на 1 мај годинава се одржа „THE OMI SATELLITE SIMPOSIUM; MOTHER&INFANT HEALTH“.

На истиот присуствуваше прим.д-р Аница Апчевска од неонатолошкиот оддел во Болница „Плодност“. на симпозиумот беа обработени исклучително значајни теми за унапредување на квалитетот на згрижување на мајките и новородените, во рамки на проектите за намалување на перинаталитетот и неонаталниот морталитет во нашата држава.


Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST Bitola
Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST BitolaContact Us


Book an Appointment

Administration Working Hours

MON – FRI 08:00 – 19:00
SAT 08:00 – 13:00

Department of Paediatrics

Paediatrics Working Hours

MON – FRI 08:00 – 13:30
SAT – SUN CLOSED


Location

lokacija-plodnost

Hospital Plodnost is located at St. ASNOM no.9 (on the road to Lavchanska known as Lavci). For directions to our hospital click on the link below.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

en_US