Д-Р КОЛАРОВСКА И ЛАБОРАНТОТ КЛАШЕВСКА НА СЕМИНАР ВО ДРАЧ, АЛБАНИЈА

На семинарот во Драч, Албанија, учествуваа д-р Данче Коларовска и лаборантката Марија Клашевска, од нашата болница.

Д-Р КОЛАРОВСКА И ЛАБОРАНТОТ КЛАШЕВСКА НА СЕМИНАР ВО ДРАЧ, АЛБАНИЈА

16 јуни 2022
seminar-vo-drac-1-1200x540.jpg
На семинарот во Драч, Албанија, во организација на Веста дрогерија и Снибе, учествуваа д-р Данче Коларовска и лаборантката Марија Клашевска, од нашата болница.

Seminar Vo Drac 1

Во работниот дел се одржа предавање и промоција на апаратурата Maglumi X3, како и темите: Лабораториска медицина на атеросклеротично срце, Дислипопротеинемиа кај пациенти со дијабетес мелитус тип 2 при хронична хемодијализа, и Срцеви биомаркери и превенција.

Seminar Vo Drac 2

 


Plodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

© 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

mk_MK