Ембриолози од „Плодност“ на светски симпозиум во Софија

Ембриолози од „Плодност“ на светски симпозиум во Софија

5 Maj 2018

Европското здружение за хумана репродукција и ембриологија беше организатор на Кампус симпозиум на тема „Тековни пристапи во генетиката и репродукцијата“ кој се одржа во Софија, Бугарија од 26-28 април годинава.

На овој симпозиум учеествуваа двајца ембриолози од Болница „Плодност“ – Горан Стефановски и м-р Стефан Матиќ, а се дискутираше за најсовремените аспекти на предимплантационата генетска дијагностика, пренатална генетска дијагностика, генетски испитувања кај неплоден пар и преконцепциска генетска дијагностика. Во друштво на врвни специјалисти од целиот свет, нашите ембриолози ги надополнија знаењата од оваа област со најнови научни достигнувања, а исто така реализираа приватна посета на болницата „Надежда“ во Софија.


Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


Vendndodhja

lokacija-plodnost

Spitali Plodnost gjendet në rr. ASNOM nr. 9 (në rrugën Lavçanska e njohur si Lavci). Për udhëzime deri te spitali jonë, klikoni në linkun e poshtëm.

©2022 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq