Ординација по Педијатрија "Св. Стилијан"


Во состав на Болница „Плодност“ работи и педијатриската амбуланта „Св. Стилијан“, која е секогаш достапна за преглед на Вашето дете. Педијатриското одделение се состои од амбулантен дел за преглед на деца од било која возраст, во кој ќе Ве дочека љубезниот медицински персонал. Во ординацијата особено внимание му се посветува на односот кон децата и воспоставувањето на поблиска релација со нив, сеедно дали детето е болно, или пак е само присутно во советодавна цел. Ординацијата „Св. Стилијан“ работи секој работен ден од 08:00 до 13:30

За повеќе информации и закажување на термин за преглед на Вашето дете во педијатриската амбуланта „Св. Стилијан“, отворивме нова директна телефонска линија ☎️ 047 208 886


Plodnost 0100 P3070384Оддел Педијатрија

Prim. D-r Anica Apchevska Vasileva

Прим. Д-р Аница Апчевска Василева

Педијатар
Spec. D-r Margarita Kambovska

Спец. д-р Маргарита Камбовска

Педијатар
Spec. D-r Marika Mishik

Спец. д-р Марика Мишиќ

Педијатар
Tanja Daevska

Tanja Daevska

Медицинска сестра

Medical High SchoolPlodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

© 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

mk_MK