Оперативен Блок


Оперативниот оддел во Болница „Плодност“ се состои од две најсовремено опремени операциони сали и една сала за интервенции во состав на дневната болница.

Оперативните сали имаат можност за директно пренесување на операциите преку видео и аудио опрема,со паралелно правење на електронски запис на текот на операциите. Во секоја сала има 4 екрани за пратење на операциите од страна на анестезиолошкиот тим, асистентите и инструментарките.

Во Болница „Плодност“ се извршуваат различни операции, класични-отворени и сите видови ендоскопски операции, кои ги реализираат врвни докторски имиња, а по потреба за најсложените оперативни зафати доаѓаат и експерти од реномирани клиники од сгранство. Во овој оддел се работи по строги протоколи за работа, со посебно внимание на стерилноста и контролата на материјалот. Во состав на оперативниот блок се наоѓа и одделот за стерилизација- централна стерилизација.


Plodnost 0117 Img 4045Оперативен Оддел:

Prim. D-r Tashe Trpchevski

Прим. д-р Таше Трпчевски

Специјалист гинеколог - Субспецијалист за стерилитет и инфертилитет
D-r Hristijan Trpchevski

Д-р Христијан Трпчевски

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Vladimir Popovski

Д-р Владимир Поповски

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Blagojche Obednikovski

Д-р Благојче Обедниковски

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Kristinka Pajakovska

Д-р Кристинка Пајаковска

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Vladko Gorgievski

Д-р Владко Ѓорѓиевски

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Marija Hristovska

Д-р Марија Христовска

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Sotir Ropi

Д-р Сотир Ропи

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Nikola Vasilevski

Д-р Никола Василески

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Aleksandar Jovanovski

Д-р Александар Јовановски

Специјалист гинеколог – Акушер

Медицински Сестри во Оперативен Оддел

Zaneta Veselica-Stefanovska

Zaneta Veselica-Stefanovska

Медицинска сестра

Medical High School

Aneta Joshevska-Damchevska

Aneta Joshevska-Damchevska

Главна мед. сестра

Bachelor in Nursing

Meri Mihevska

Meri Mihevska

Медицинска сестра

Associate Degree in Nursing

Sonja Aleksovska

Sonja Aleksovska

Медицинска сестра

Bachelor in Nursing

Maja Milosevska

Maja Milosevska

Медицинска сестра

Emilija Srbinovska

Emilija Srbinovska

Медицинска сестра

Nikolina Risteska

Nikolina Risteska

Медицинска сестраPlodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

© 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

mk_MK