Амбуланта и Дневна Болница


Болница „Плодност“ располага со 4 Амбуланти во кои што се вршат секојдневни гинеколошки прегледи од страна на докторите врз пациентите. Амбулантите се опремени со најнова технологија, која вклучува и најсовремени апарати за 4Д ехо дијагностика.

Во дневната болница се изведуваат краткотрајни интервенции и предоперативни анестезиолошки прегледи.ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Работно Време


ПОН-ПЕТ
08:00 – 19:00
САБ
08:00 – 13:00
SUN
Затворено

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Контакт


ТЕЛЕФОН

+389 (0)47 208 880
+389 (0)75 472 503 (Viber)


Е-МАИЛ

info@plodnost.com.mk


ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Кликни тукада закажете преглед кај доктор.
Доктори

Prim. D-r Tashe Trpchevski

Прим. д-р Таше Трпчевски

Специјалист гинеколог - Субспецијалист за стерилитет и инфертилитет
D-r Hristijan Trpchevski

Д-р Христијан Трпчевски

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Vladimir Popovski

Д-р Владимир Поповски

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Blagojche Obednikovski

Д-р Благојче Обедниковски

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Kristinka Pajakovska

Д-р Кристинка Пајаковска

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Vladko Gorgievski

Д-р Владко Ѓорѓиевски

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Marija Hristovska

Д-р Марија Христовска

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Sotir Ropi

Д-р Сотир Ропи

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Nikola Vasilevski

Д-р Никола Василески

Специјалист гинеколог – Акушер
D-r Aleksandar Jovanovski

Д-р Александар Јовановски

Специјалист гинеколог – Акушер
Snezana Dimitrovic

Snezana Dimitrovic

Медицинска сестра

Bachelor in Nursing

Vesna Balalovska-Ilievska

Vesna Balalovska-Ilievska

Медицинска сестра

Associate Degree in Nursing

Elizabeta Anastasovska

Elizabeta Anastasovska

Медицинска сестра

Bachelor in NursingPlodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

© 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

mk_MK