Закажи Преглед

За да закажете, откажете или промените термин за преглед ве молиме контактирајте не директно преку телефон.

ДОБИЈТЕ ВИСТИНСКА МЕДИЦИНСКА НЕГА

Закажи термин за преглед

Доколку имате термин за преглед во Болница Плодност или датум за прием во нашата болница и сакате да го промените, ве молиме контактирајте не директно преку телефон.

Ве молиме понесете ја целата медицинска документација со себе, со цел докторот да има подобар увид во историјата на вашата здравствена состојба. Пред доаѓањето, проверете дали нема промени во вашиот термин за преглед или стационирање.

Tim doktori

КОНТАКТ ЦЕНТАР

+389 (0)47 208 880
+389 (0)75 472 503


АДРЕСА

ул.Асном бр.9
Битола, Северна МакедонијаPlodonost Logo

ПЗУ Болница Плодност
Plodonost Logo

ПЗУ Болница ПлодностКонтакт


Закажи Преглед

Администрација Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 19:00
САБ 08:00 – 13:00

Ординација по Педијатрија

Педијатрија Работно Време

ПОН-ПЕТ 08:00 – 13:30
САБ-НЕД Затворено


Локација

lokacija-plodnost

Болница Плодност се наоѓа на улица Асном бр.9 (на патот за лавчанска населба познато како Лавци). За насоки до нашата болница кликнете на подолниот линк.

© 2023 Болница Плодност. Сите права се задржани.

mk_MK