Dagnistikimi rentgen


eparti i diagnostifikimit me rreze X është duke përdorur aparatura moderne, kryen disa lloje ekzaminimesh me rreze X, mamografi dhe ekzaminime ultrasonografike (ECHO).

Reparti i diagnostikimit me rreze X ofron shërbimet e mëposhtme:

 • Pamje autentike dhe vizuale të mushkërive, kockave, barkut dhe traktit urinar
 • Ekzaminimi me rreze X i aktit të gëlltitjes, fytit dhe ezofagut
 • Ekzaminimi me rreze X të stomakut dhe duodenit
 • Ekzaminimi me rreze X i zorrëve të vogla - kalimi
 • Kalimi i zgjatur (stomak, zorrë e hollë dhe e trashë)
 • Irigografia – ekzaminimi i zorrës së trashë
 • Fistulografia
 • Urografia me infuzion – imazhe të detajuara të veshkave
 • Micion uretrocistografi
 • Uretrografia retrograde
 • Histerosalpingografia HSG
 • Ekografi e gjëndrave të pështymës
 • Ekografi e nyjeve limfatike periferike
 • Ekografi e traktit urinar (veshkat, fshikëza, prostata)
 • Ekografia e barkut
 • Ekografia e apendiksit
 • Ekografia e testikujve dhe retroperitoneumit
 • Ekografia e ijeve tek foshnjat
 • Ekografia e muskujve
 • Ekografia e trurit - fëmijët deri në 1 vjeç
 • Ekografi e gjirit me ekzaminim klinik
 • Mamografia
 • Ekografia e gjirit dhe mamografia
 • Galaktografia – imazhi i kanaleve të gjirit
 • Këshillimi

Plodnost 0022 Dst 4897

Plodnost 0121 Img 3938
Reparti i Diagnostikimit me Rreze X

Prim D-r Aleksandar Risteski

Prim Dr. Aleksandar Risteski

Radiolog
Fanche Jovanovska

Fançe Jovanovska

Teknik Radiolog


Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq