Klinika e pediatrisë “Sh. Stilian


Klinika e pediatrisë “Sh. Stilian”, e cila është gjithmonë e disponueshme për ekzaminimin e fëmijës suaj. Reparti i pediatrisë përbëhet nga një repart ambulator për ekzaminimin e fëmijëve të çdo moshe, në të cilin do të jeni të mirëpritur nga personeli mjekësor miqësor. Në zyrë vëmendje e veçantë i kushtohet qëndrimit ndaj fëmijëve dhe krijimit të një marrëdhënieje më të ngushtë me ta, pavarësisht nëse fëmija është i sëmurë apo është i pranishëm vetëm për këshillim. Klinika “Sh. Stilian “ punon çdo ditë pune nga ora 08:00-13:30

Për më shumë informacion dhe për të caktuar termin për ekzaminimin e fëmijës suaj në Klinikën e pediatrisë “Sh. Stilian”, hapëm një linjë shtesë telefonike direkte [01]☎️[02]047 208 886


Plodnost 0100 P3070384Reparti i pediatrisë

Prim. D-r Anica Apchevska Vasileva

Prim. Dr. Anica Apçevska Vasileva

Pediatre
Spec. D-r Margarita Kambovska

Spec. D-r Margarita Kambovska

Pediatre
Spec. D-r Marika Mishik

Spec. D-r Marika Mishik

Pediatre
Tanja Daevska

Tanja Daevska

Infermiere

Shkollë e Mesme MjekësorePlodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


Vendndodhja

lokacija-plodnost

Spitali Plodnost gjendet në rr. ASNOM nr. 9 (në rrugën Lavçanska e njohur si Lavci). Për udhëzime deri te spitali jonë, klikoni në linkun e poshtëm.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq