Blloku i operimit


Reparti i operimit në Spitalin Plodnost përbëhet nga dy salla operative moderne dhe një sallë intervenimi brenda spitalit ditor.

Dhomat e operimit kanë aftësinë për të transmetuar drejtpërdrejt operacionet nëpërmjet pajisjeve video dhe audio, duke bërë një regjistrim elektronik të rrjedhës së operacioneve. Në çdo dhomë ka 4 ekrane për të monitoruar operacionet nga ekipi i anestezisë, asistentët dhe instrumentistët.

Në Spitalin Plodnost kryhen operacione të ndryshme, operacione klasike-të hapura dhe të të gjitha llojeve të operacioneve endoskopike, të cilat kryhen nga mjekë më të mirë, e nëse është e nevojshme për operacionet më komplekse vijnë edhe ekspertë të klinikave të njohura nga jashtë. Ky repart punon sipas protokolleve strikte të punës, me vëmendje të veçantë për sterilitetin dhe kontrollin e materialit. Njësia operative përfshin edhe departamentin e sterilizimit – sterilizimin qendror.


Plodnost 0117 Img 4045Mjekët e gjinekologjisë dhe obstetrikës

Prim. D-r Tashe Trpchevski

Prim. DR. Tashe Trpçevski

Gjinekolog Konsulent dhe Subspecialist i Mjekësisë Ripridhuese dhe Kirugjike
D-r Hristijan Trpchevski

Dr. Hristijan Trpçevski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Vladimir Popovski

Dr. Vladimir Popovski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Blagojche Obednikovski

Dr. Blagojçe Obednikovski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Kristinka Pajakovska

Dr. Kristinka Pajakovska

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Vladko Gorgievski

Dr. Vladko Gorgievski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Marija Hristovska

Dr. Marija Hristovska

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Sotir Ropi

D-r Sotir Ropi

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Nikola Vasilevski

Dr. Nikola Vasilevski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Aleksandar Jovanovski

D-r Aleksandar Jovanovski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist

Infermieret Mjeksore-Kirurgjike

Rebeka Romanova-Aleksovska

Rebeka Romanova-Aleksovska

Infermiere Përgjegjëse

Shkollë e Mesme Mjekësore

Zaneta Veselica-Stefanovska

Zaneta Veselica-Stefanovska

Infermiere

Shkollë e Mesme Mjekësore

Aneta Joshevska-Damchevska

Aneta Joshevska-Damçevska

Infermiere Kryesore

Diplomuar në Infermieri

Meri Mihevska

Meri Mihevska

Infermiere

Diplomuar në infermieri

Biljana Stojkovska-Naumovska

Biljana Stojkovska-Naumovska

Infermiere

Shkollë e Mesme Mjekësore

Sonja Aleksovska

Sonja Aleksovska

Infermiere

Diplomuar në Infermieri

Emilija Srbinovska

Emilija Srbinovska

Infermiere

Shkollë e Mesme MjekësorePlodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


Vendndodhja

lokacija-plodnost

Spitali Plodnost gjendet në rr. ASNOM nr. 9 (në rrugën Lavçanska e njohur si Lavci). Për udhëzime deri te spitali jonë, klikoni në linkun e poshtëm.

©2022 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq