Laboratori molekular


Analiza e Covid-19 Zbulimi molekular RT-PCR i SARS-CovV2 (Covid19) Zbulimi molekular RT-PCR i SARS-CovV2 (Covid19) dhe Influenza A + Influenza B Testi i shpejtë i antigjenit Analiza e ekranit Femoflor Analiza e ekranit Androflor Analiza molekulare HPV-Quant21 - zbulimi i 21 llojeve të HPV me rrezik të lartë dhe me rrezik të ulët Analizat molekulare për zbulimin e Candida spp., Ureaplasma spp. dhe Gardnerela vaginalis GBS- analiza molekulare për zbulimin e Streptococcus agalactiae MTNC- analiza molekulare për zbulimin e infeksioneve seksualisht të transmetueshme (Mycoplasma genitalium, Trichomonas vaginalis, Chlamydia trachomatis, Neisseria gonorrhoeae) Analiza molekulare për zbulimin e hershëm të intolerancës ndaj laktozës Zbulimi molekular i mutacioneve në gjenet BRCA1 dhe BRCA2 Trombofilia dhe metabolizmi i folateve Analiza molekulare për të zbuluar fibrozën cistike Gjenotipi i RHD fetale Mikrodelecioni i kromozomit nga analiza e rajonit AZF

Në kuadër të laboratorit për diagnostifikim molekular, funksionon edhe qendra COVID në të cilën bëhet analiza për zbulimin e SARS-CoV-2/COVID-19, e njohur dhe e aprovuar nga Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). ).

Laboratori i Diagnostifikimit Molekular në PHI Plodnost ofron analizat dhe testet e mëposhtme:

Analiza e Covid-19
- Zbulimi molekular RT-PCR i SARS-CovV2 (Covid19)
- Zbulimi molekular RT- PCR i SARS-CovV2 (Covid19) dhe Influenza A + Influenza B
- Testi i shpejtë i antigjenit
2. Analiza e ekranit Femoflor
3. Analiza e ekranit Androflor
4. Analiza molekulare HPV-Quant21 - zbulimi i 21 llojeve të HPV me rrezik të lartë dhe me rrezik të ulët
5. Analizat molekulare për zbulimin e Candida spp., Ureaplasma spp. dhe Gardnerela vaginalis
6. GBS- analiza molekulare për zbulimin e Streptococcus agalactiae
7. MTNC- analiza molekulare për zbulimin e infeksioneve seksualisht të transmetueshme (Mycoplasma genitalium, Trichomonas vaginalis, Chlamydia trachomatis, Neisseria gonorrhoeae)
8. Molecular analysis for early detection of lactose intolerance
9. Molecular detection of mutations in the BRCA1 and BRCA2 genes
10. Thrombophilia and folate metabolism
11. Molecular analysis to detect cystic fibrosis
12. Fetal RHD genotyping
13. Ychromosome microdeletion by analysis of the AZF regionMolecular Department

Simona Bardakoska

Simona Bardakoska

Molecular Biologist

BSc Molecular Biology

Ana-Marija Bosilkovska

Ana-Marija Bosilkovska

Molecular Biologist

BSc Molecular Biology

Petar Gjorgjijovski

Petar Gjorgjijovski

Laboratory Analyst

Medical – Laboratory Analyst

Jovche Radovski

Jovche Radovski

Laboratory Analyst

Medical – Laboratory AnalystPlodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


Vendndodhja

lokacija-plodnost

Spitali Plodnost gjendet në rr. ASNOM nr. 9 (në rrugën Lavçanska e njohur si Lavci). Për udhëzime deri te spitali jonë, klikoni në linkun e poshtëm.

©2022 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq