Fertilizim in-vitro (IVF)


Reparti për riprodhim të asistuar në Spitalin Plodnost ka një ekip të lartë profesional dhe pajisje moderne sipas standardeve më të fundit botërore. Prej vitesh, departamenti i IVF-së ka qenë lider me shkallën më të lartë të suksesit në procedurat IVF jo vetëm në rajon, por edhe në mbarë botën, i cili shënon mbi 50% sukses në procedura. Përveç vetë procedurës së trajtimit, e cila mund të përfshijë të dy partnerët, ekipi ofron udhëzime dhe mbështetje që pacientët kanë nevojë për të kapërcyer sfidat. Spitali Plodnost – një vend ku mund ta realizoni ëndrrën tuaj dhe të bëheni prindër.

Shkalla e suksesit: 54%

Suksesi në fertilizimin e vezëve

Suksesi në procedurat IVF

Sfida e ekipit në departamentin e riprodhimit të asistuar në Spitalin Plodnost është të tejkalojë vazhdimisht kufijtë e tyre të caktuar. E vërtetojnë përmes shtatzënive të realizuara në raste thuajse të pamundura.


Shërbimet e ofruara nga departamenti i riprodhimit të asistuar (IVF):

 • Spermogrami (analiza e ejakulatit)
 • Analiza e morfologjisë së spermës
 • Ngrirja e spermës së rejakuluar dhe testikulare
 • Fertilizimi in-vitro (IVF)
 • Injektimi intracitoplazmatik i spermës ICSI
 • Metodat e mikromanipulimit
 • Nxjerrja e spermës testikulare TESE
 • Zgjedhja e spermës PISCI
 • Maturimi in-vitro
 • Rritja e mundësive të implantimit me çeljen e asistuar
 • Transferimi i blastocistit
 • Ngrirja e embrioneve dhe vezëve
 • Transferimi i embrioneve të shkrirë FET

Doctor Team

Plodnost 0038 P3070765

Plodnost 0042 P3070754


Reparti i fertilizimit in-vitro (IVF)

Prim. D-r Tashe Trpchevski

Prim. DR. Tashe Trpçevski

Gjinekolog Konsulent dhe Subspecialist i Mjekësisë Ripridhuese dhe Kirugjike
Nikolche Ognenovski

Nikolçe Ognenovski

Embriolog-Andreolog Klinik

Biology Engineer

Goran Stefanovski

Goran Stefanovski

Embriolog-Andreolog Klinik

Prof. of Biology

M-r Stefan Matik

M-r Stefan Matik

Embriolog-Andreolog Klinik

Master in Pharmacology (MPharm)

Aneta Joshevska-Damchevska

Aneta Joshevska-Damçevska

Infermiere Kryesore

Diplomuar në Infermieri

Sneshka Dimitrovic

Sneshka Dimitrovic

Infermiere

Diplomuar në Infermieri

Olivera Markovska

Olivera Markovska

Administrator

Higher Education PedagogyPlodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


Vendndodhja

lokacija-plodnost

Spitali Plodnost gjendet në rr. ASNOM nr. 9 (në rrugën Lavçanska e njohur si Lavci). Për udhëzime deri te spitali jonë, klikoni në linkun e poshtëm.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq