Ambulanca dhe A&E


Spitali PLODNOST ka 4 Almbulanca në të cilat kryhen kontrolle të përditshme gjinekologjike nga mjekët për pacientët. Ambulancat janë të pajisura me teknologjinë më të fundit, e cila përfshin pajisje moderne për diagnostikimin e ekos 4D.

Ndërhyrjet afatshkurtra dhe ekzaminimet anestezike para operacionit kryhen në spitalin ditor.REZERVO NJË VIZITË

Orët e punës


HËNË-PREMTE
08:00 – 19:00
SHTUNË
08:00 – 13:00
DIELË
Mbyllur

REZERVO NJË TAKIM

Na kontakto


TELEFONO

+389 (0)47 208 880
+389 (0)75 472 503 (Viber)


DËRGO E-MAIL

info@plodnost.com.mk


REZERVO NJË TAKIM

Kliko këtupër të rezervuar një takim me një specialist gjinekologjie
Mjekët

Prim. D-r Tashe Trpchevski

Prim. DR. Tashe Trpçevski

Gjinekolog Konsulent dhe Subspecialist i Mjekësisë Ripridhuese dhe Kirugjike
D-r Hristijan Trpchevski

Dr. Hristijan Trpçevski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Vladimir Popovski

Dr. Vladimir Popovski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Blagojche Obednikovski

Dr. Blagojçe Obednikovski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Kristinka Pajakovska

Dr. Kristinka Pajakovska

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Vladko Gorgievski

Dr. Vladko Gorgievski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Marija Hristovska

Dr. Marija Hristovska

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Sotir Ropi

D-r Sotir Ropi

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Nikola Vasilevski

Dr. Nikola Vasilevski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Aleksandar Jovanovski

D-r Aleksandar Jovanovski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
Snezana Dimitrovic

Snezana Dimitrovic

Infermiere

Diplomuar në Infermieri

Vesna Balalovska-Ilievska

Vesna Balalovska-Ilievska

Infermiere

Diplomuar në infermieri

Elizabeta Anastasovska

Elizabeta Anastasovska

Infermiere

Diplomuar në InfermieriPlodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


Vendndodhja

lokacija-plodnost

Spitali Plodnost gjendet në rr. ASNOM nr. 9 (në rrugën Lavçanska e njohur si Lavci). Për udhëzime deri te spitali jonë, klikoni në linkun e poshtëm.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq