Мотивацијата на д-р Таше Трпчевски

Мотивацијата на д-р Таше Трпчевски

25 October 2018

Мотивирачки говор кој предизвика овации кај присутните, одржа синоќа директорот на Болница „Плодност“, прим.д-р Таше Трпчевски. Пред бројната публика во салата на Народниот театар во Битола, во рамките на семинарот „Мотивација-Пет минути внимание за промена во вашите животи“, тој беше говорник, заедно со организаторот д-р Зендел Абедин Шехи , професот на Европскиот институт за менаџмент, право и дипломатија од Скопје.

Д-р Трпчевски зборуваше за тоа како започна со својата професија, која беше неговата животна мотивација да се занимава со ин витро постапките и мотивацијата да ја отвори болницата. На семинарот присуствуваше и голем дел од вработените во Болница „Плодност“, кои се стекнаа со сертификати, а на д-р Трпчевски му беше доделена посебна плакета и благодарница за соработката со Европскиот Институт.


Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST Bitola
Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST BitolaContact Us


Book an Appointment

Administration Working Hours

MON – FRI 08:00 – 19:00
SAT 08:00 – 13:00

Department of Paediatrics

Paediatrics Working Hours

MON – FRI 08:00 – 13:30
SAT – SUN CLOSED


Location

lokacija-plodnost

Hospital Plodnost is located at St. ASNOM no.9 (on the road to Lavchanska known as Lavci). For directions to our hospital click on the link below.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

en_US