Претставници на Болница „Плодност“ на симпозиум во Лесковац

Претставници на Болница „Плодност“ на симпозиум во Лесковац

29 May 2018

Изминатиот викенд, поточно на 25-26 мај во Лесковац, Р.Србија, се одржа Симпозиум на тема „Научна и практична примена во борбата против стерилитетот – следни чекори“.

Учесници на овој симпозиум, а воедно и претставници на Болница „Плодност“ беа прим. д-р Таше Трпчевски, специјалист гинеколог-акушер и субспецијалист за стерилитет и инфертилитет и ембриолозите Николче Огненовски и м-р Стефан Матиќ. Од овој симпозиум нашите претставници донесоа нови сознанија и искуства од регионот и Европа за ИВФ постапките и подобрување на успехот во примената, како и во лечењето на стерилитетот.


Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST Bitola
Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST BitolaContact Us


Book an Appointment

Administration Working Hours

MON – FRI 08:00 – 19:00
SAT 08:00 – 13:00

Department of Paediatrics

Paediatrics Working Hours

MON – FRI 08:00 – 13:30
SAT – SUN CLOSED


Location

lokacija-plodnost

Hospital Plodnost is located at St. ASNOM no.9 (on the road to Lavchanska known as Lavci). For directions to our hospital click on the link below.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

en_US