Практична изведба на ембриотрансфер – д-р Христијан Трпчевски

Практична изведба на ембриотрансфер – д-р Христијан Трпчевски

15 July 2018

Практична изведба на ембриотрансфер, пред будното око на врвните светски стручњаци, беше изведена од страна на д-р Христијан Трпчевски од Болница „Плодност“ во Барселона. Неговата прецизност, техника на работа, познавање на проблематиката и умешноста за реализација, беа оценети како одлични од страна на докторите-оценувачи.

Ова е уште еден показател за стручноста на докторскиот тим во Болница „Плодност“ и за следењето на светските трендови во областа на гинекологијата и ИВФ постапките.


Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST Bitola
Plodonost Logo

PZU Hospital PLODNOST BitolaContact Us


Book an Appointment

Administration Working Hours

MON – FRI 08:00 – 19:00
SAT 08:00 – 13:00

Department of Paediatrics

Paediatrics Working Hours

MON – FRI 08:00 – 13:30
SAT – SUN CLOSED


Location

lokacija-plodnost

Hospital Plodnost is located at St. ASNOM no.9 (on the road to Lavchanska known as Lavci). For directions to our hospital click on the link below.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

en_US