45% УСПЕШНОСТ ВО ИВФ ПОСТАПКИТЕ

 • македонски

Работно време: : 24/7
  Контакт : +389 47 208 880

 • <span>COVID-19</span> <br>АНКЕТЕН ЛИСТ

  COVID-19
  АНКЕТЕН ЛИСТ

  Превземи Тука...
 • Безболно<br><span>породување</span>

  Безболно
  породување

 • Најсложени <span>операции</span> од областа на <span>гинекологијата</span>

  Најсложени операции од областа на гинекологијата

 • Решение за машкиот <span>стерилитет</span>

  Решение за машкиот стерилитет

 • Висок <span>процент</span> на реализација при<span> ИВФ</span>

  Висок процент на реализација при ИВФ

 • Врвен медицински <span>персонал</span>

  Врвен медицински персонал

 • <span>5 годишна акредитација</span> од страна на Агенцијата за <span>квалитет и акредитација</span> на здравствени установи во РМ

  5 годишна акредитација од страна на Агенцијата за квалитет и акредитација на здравствени установи во РМ

 • Беспрекорна <span>грижа</span> за Вас и Вашите најмили

  Беспрекорна грижа за Вас и Вашите најмили

Нашите доктори

д-р Марија Христовска
д-р Марија Христовска

Специјалист гинеколог акушер

Прочитај повеќе
прим.д-р Раде Бјелиќ
прим.д-р Раде Бјелиќ

Анестезиолог - реаниматолог

Прочитај повеќе
прим.д-р Васко Димитровски
прим.д-р Васко Димитровски

Анестезиолог - реаниматолог

Прочитај повеќе

Последни новости

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе
Прочитај повеќе