45% УСПЕШНОСТ ВО ИВФ ПОСТАПКИТЕ

  • македонски

Работно време: : 24/7
  Контакт : +389 47 208 880

Гостување на прим. д-р Таше Трпчевски на ТЕЛМА во емисијата Амбуланта

Машка и женска неплодност

Неплодноста кај паровите - Ditë e Re

Ембриологија - Болница ПЛОДНОСТ Битола

Репродуктивна хирургија - Болница ПЛОДНОСТ Битола

Репродуктивна хирургија - прим.д-р Таше Трпчевски

Машка неплодност - Болница ПЛОДНОСТ Битола

ИВФ постапката како современа метода во случаите на неплодност

Практична употреба на флексибилен видео ларингоскоп

Video Bolnica Plodnost

Обраќање на прим. д-р Таше Трпчевски

Обраќање на прим. д-р Таше Трпчевски