Lajmet e fundit


21 Korrik 2021

Ekzaminimet dhe diagnostikimet gjinekologjike përfshijnë një sërë teknikash mjekësore, procedurash, analizash dhe ndërhyrjesh me qëllim të diagnostikimit dhe trajtimit të sëmundjeve të caktuara. Në Spitalin PLODNOST, shërbimet gjinekologjike dhe obstetrike kryhen nga 7 mjekë specialistë kryesorë, të cilët përdorin pajisjet më moderne mjekësore gjatë ekzaminimeve, operacioneve dhe lindjeve të përditshme.

REPARTI I GJINEKOLOGJISË NË SPITALIN PLODNOST OFRON SHËRBIMET VIJUESE:

 • Ekzaminime gjinekologjike
 • Ekografi (vaginale, abdominale, 3D / 4D)
 • PAP
 • Kolposkopi
 • Tamponë mikrobiologjike
 • Tipizim të HPV
 • Këshilla kontraceptive
 • Menopauza dhe terapia e zëvendësimit të hormoneve
 • Diagnostifikimi dhe trajtimi i të gjitha sëmundjeve gjinekologjike

NDËRHYRJE AMBULANTE:

 • Aborte
 • Biopsi, heqja e polipeve dhe kuretazhe diagnostike
 • Heqja me laser e lythave gjenitale dhe plagëve të qafës së mitrës nën anestezi lokale dhe të përgjithshme
 • Aplikimi dhe heqja e DIU -ve
 • Shpimi i cisteve
 • Himenoplasti
 • Trajtimi i cistit të Bartolinit
 • Spital ditor/klinikë

SHTATZANIA DHE LINDJA:

 • Diagnostikimi i hershëm dhe ndjekja e shtatzënisë
 • Ekzaminimi me ultratinguj dhe biokimik i anomalive (PRISCA)
 • Ekografi 4D dhe me ngjyra Doppler
 • Këshilla për të ushqyerit dhe stilin e jetës për gratë shtatzëna
 • Shkollë për gratë shtatzëna
 • Diagnoza dhe monitorimi i shtatzënive me rrezik të lartë me mundësinë e shtrimit në spital
 • Ndërhyrjet invazive prenatale (amniocenteza, biopsia korionike, kordocentezë, zvogëlimi i embrionit)
 • Kardiotokografia (CTG)
 • Lindja (lindja spontane, lindja spontane me anestezi dhe analgjezi epidurale, lindje cezariane), me mundësinë e pranisë së të dashurve në aktin e lindjes.
 • Kujdes 24 orësh për nënat dhe të porsalindurit

OPERIME GJINEKOLOGJIKE:

 • Operacione abdominale
 • Operacione vaginale
 • Operacione minimalisht invazive (laparoskopia dhe histeroskopia)
 • Operacione riprodhuese
 • Urogjenologji
 • Konizim
Tase Trpcevski

Sterility and infertility subspecialist

Prim. Dr. Tase Trpcevski

Kupto më shumë

Dr Vladimir Popovski

Gynecologist Obstetrician Specialist

Dr. Vladimir Popovski

Kupto më shumë

Dr Blagojce Obednikovski

Gynecologist Obstetrician Specialist

Dr. Blagojce Obednikovski

Kupto më shumë

Dr Kristinka Pajakovska

Gynecologist Obstetrician Specialist

Dr. Kristinka Pajakovska

Kupto më shumë

Dr Vladko Gjorgjievski

Gynecologist Obstetrician Specialist

Dr. Vladko Gjorgjievski

Kupto më shumë

Dr Marija Hristovska

Gynecologist Obstetrician Specialist

Dr. Marija Hristovska

Kupto më shumë

Dr Nikolce Jovkovski

Gynecologist Obstetrician Specialist

Dr. Nikola Vasileski

Kupto më shumë

Dr Sotir Nikolovski 1

Gynecologist Obstetrician Specialist

Sotir Nikolovski, PhD

Kupto më shumë

Merlinda Drala

Head nurse of the department of gynecology and obstetrics

Merlinda Drala

Kupto më shumëPlodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


Vendndodhja

lokacija-plodnost

Spitali Plodnost gjendet në rr. ASNOM nr. 9 (në rrugën Lavçanska e njohur si Lavci). Për udhëzime deri te spitali jonë, klikoni në linkun e poshtëm.

©2022 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq