Gjinekologji dhe obstetrikë


Ekzaminimet dhe diagnostikimet gjinekologjike përfshijnë një sërë teknikash mjekësore, procedurash, analizash dhe ndërhyrjesh me qëllim të diagnostikimit dhe trajtimit të sëmundjeve të caktuara. Në Spitalin PLODNOST, shërbimet gjinekologjike dhe obstetrike kryhen nga 7 mjekë specialistë kryesorë, të cilët përdorin pajisjet më moderne mjekësore gjatë ekzaminimeve, operacioneve dhe lindjeve të përditshme.

REPARTI I GJINEKOLOGJISË NË SPITALIN PLODNOST OFRON SHËRBIMET VIJUESE:

 • Ekzaminime gjinekologjike
 • Ekografi (vaginale, abdominale, 3D / 4D)
 • PAP
 • Kolposkopi
 • Tamponë mikrobiologjike
 • Tipizim të HPV
 • Këshilla kontraceptive
 • Menopauza dhe terapia e zëvendësimit të hormoneve
 • Diagnostifikimi dhe trajtimi i të gjitha sëmundjeve gjinekologjike

NDËRHYRJE AMBULANTE:

 • Aborte
 • Biopsi, heqja e polipeve dhe kuretazhe diagnostike
 • Heqja me laser e lythave gjenitale dhe plagëve të qafës së mitrës nën anestezi lokale dhe të përgjithshme
 • Aplikimi dhe heqja e DIU -ve
 • Shpimi i cisteve
 • Himenoplasti
 • Trajtimi i cistit të Bartolinit
 • Spital ditor/klinikë

SHTATZANIA DHE LINDJA:

 • Diagnostikimi i hershëm dhe ndjekja e shtatzënisë
 • Ekzaminimi me ultratinguj dhe biokimik i anomalive (PRISCA)
 • Ekografi 4D dhe me ngjyra Doppler
 • Këshilla për të ushqyerit dhe stilin e jetës për gratë shtatzëna
 • Shkollë për gratë shtatzëna
 • Diagnoza dhe monitorimi i shtatzënive me rrezik të lartë me mundësinë e shtrimit në spital
 • Ndërhyrjet invazive prenatale (amniocenteza, biopsia korionike, kordocentezë, zvogëlimi i embrionit)
 • Kardiotokografia (CTG)
 • Lindja (lindja spontane, lindja spontane me anestezi dhe analgjezi epidurale, lindje cezariane), me mundësinë e pranisë së të dashurve në aktin e lindjes.
 • Kujdes 24 orësh për nënat dhe të porsalindurit

OPERIME GJINEKOLOGJIKE:

 • Operacione abdominale
 • Operacione vaginale
 • Operacione minimalisht invazive (laparoskopia dhe histeroskopia)
 • Operacione riprodhuese
 • Urogjenologji
 • Konizim

Plodnost 0009 Dst 4936

Plodnost 0000 Img 2463

Plodnost 0011 Img 0512ajshfgd New2Mjekët e gjinekologjisë dhe obstetrikës

Prim. D-r Tashe Trpchevski

Prim. DR. Tashe Trpçevski

Gjinekolog Konsulent dhe Subspecialist i Mjekësisë Ripridhuese dhe Kirugjike
D-r Hristijan Trpchevski

Dr. Hristijan Trpçevski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Vladimir Popovski

Dr. Vladimir Popovski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Blagojche Obednikovski

Dr. Blagojçe Obednikovski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Kristinka Pajakovska

Dr. Kristinka Pajakovska

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Vladko Gorgievski

Dr. Vladko Gorgievski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Marija Hristovska

Dr. Marija Hristovska

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Sotir Ropi

D-r Sotir Ropi

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Nikola Vasilevski

Dr. Nikola Vasilevski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist
D-r Aleksandar Jovanovski

D-r Aleksandar Jovanovski

Gjinekolog dhe Obstetër Specialist

Infermieret Mjeksore-Kirurgjike

Zaneta Veselica-Stefanovska

Zaneta Veselica-Stefanovska

Infermiere

Shkollë e Mesme Mjekësore

Aneta Joshevska-Damchevska

Aneta Joshevska-Damçevska

Infermiere Kryesore

Diplomuar në Infermieri

Meri Mihevska

Meri Mihevska

Infermiere

Diplomuar në infermieri

Sonja Aleksovska

Sonja Aleksovska

Infermiere

Diplomuar në Infermieri

Maja Milosevska

Maja Milosevska

Infermiere

Emilija Srbinovska

Emilija Srbinovska

Infermiere

Nikolina Risteska

Nikolina Risteska

InfermierePlodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST Manastir
Plodonost Logo

ISHP Spitali PLODNOST ManastirNa konaktoni


Rezervo një takim

Orari i punës së administratës

HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
SHTUNË 08:00 – 13:00

Reparti i pediatrisë

Orari i punë së pediatrisë

HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
SHTUNË-DIEL MBYLLUR


Vendndodhja

lokacija-plodnost

Spitali Plodnost gjendet në rr. ASNOM nr. 9 (në rrugën Lavçanska e njohur si Lavci). Për udhëzime deri te spitali jonë, klikoni në linkun e poshtëm.

© 2023 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

sq