Repartet

Misioni ynë është t'u ofrojmë pacientëve tanë shërbime shëndetësore të nivelit të lartë, me cilësi të lartë, diagnostike, terapeutike, radiologjike dhe laboratorike të bazuara në arritjet më të fundit mjekësore, me pajisje moderne, sipas kodit të etikës.

Plodnost 0129 Img 3908
Plodnost 0009 Img 1474
Plodnost 0178 Img 3585
Plodnost 0176 Img 3595
Plodnost 0003 Img 1675
Plodnost 0006 Img 1617
Plodnost 0008 Img 1575
Plodnost 0005 Img 1625
Plodnost 0147 Img 3791
Plodnost 0177 Img 3593

Neonatologji


Reparti i neonatologjisë ofron kushte moderne për trajtimin e të porsalindurve të shëndetshëm dhe kujdes gjysëm intensiv, i cili përfshin përdorimin e pajisjeve mjekësore moderne si dhe personelin e arsimuar. Reparti bën…


LEXO MË SHUMË

Gjinekologji dhe Obstetrikë (OB/GYN)


Ekzaminimet dhe diagnostikimet gjinekologjike përfshijnë një sërë teknikash mjekësore, procedurash, analizash dhe ndërhyrjesh me qëllim të diagnostikimit dhe trajtimit të sëmundjeve të caktuara. Në Spitalin PLODNOST kryhen shërbimet gjinekologjike dhe obstetrike…


LEXO MË SHUMË
READ MORE
LEXO MË SHUMË

READ MORE
LEXO MË SHUMË

IVF (IVF-ICSI-IMSI-MAKS)


Reparti për riprodhim të asistuar në Spitalin PLODNOST ka një ekip të lartë profesional dhe pajisje moderne sipas standardeve më të fundit botërore. Për vite me radhë, reparti i IVF-së ka qenë lider me përqindjen më të lartë të…


LEXO MË SHUMË

Blloku i operimit


Blloku operativ në Spitalin PLODNOST përbëhet nga dy salla operative moderne dhe një sallë intervenimi brenda spitalit ditor. Sallat e operacionit kanë mundësinë e transmetimit direkt…


LEXO MË SHUMË
READ MORE
LEXO MË SHUMË


READ MORE
LEXO MË SHUMË

OARIL


Puna ekipore është tipari kryesor i OARIL në Spitalin PLODNOST dhe ofron shërbime anestezie moderne dhe cilësore, duke përdorur pajisje moderne të prodhuesve me famë botërore. Reparti ofron veprimtari specialistike 24/7 orë…


LEXO MË SHUMË

Diagnostikimi me rreze X


Reparti i diagnostikimit me rreze X në spitalin PLODNOST është duke përdorur aparatura moderne, kryen disa lloje ekzaminimesh me rreze X, mamografi dhe ekzaminime ultrasonografike (ECHO). Reparti i diagnostikimit me rreze X ofron shërbimet e mëposhtme: Vendas…


LEXO MË SHUMË
READ MORE
LEXO MË SHUMË

READ MORE
LEXO MË SHUMË

Laboratori biokimik


Entuziazmi, besimi në sukses dhe përqendrimi në të ardhmen janë çelësi i suksesit në laboratorin tonë të specializuar diagnostikues, e cila është në përputhje me tendencat botërore dhe ofron diagnostifikim të plotë laboratorik...


LEXO MË SHUMË

Klinika pediatrike “Sh. Stilian”


Klinika e pediatrisë “Rr. Stilian”, i cili është gjithmonë i disponueshëm për ekzaminimin e fëmijës suaj. Reparti i pediatrisë përbëhet nga një departament ambulator për ekzaminimin e fëmijëve të çdo moshe, në të cilin do të jeni të mirëpritur nga personeli mjekësor miqësor.


LEXO MË SHUMË
READ MORE
LEXO MË SHUMË


READ MORE
LEXO MË SHUMË

Laboratori molekular


Laboratori Diagnostik Molekular është përgjegjës për zhvillimin dhe kryerjen e testeve diagnostike molekulare për objektivat e acidit nukleik që gjenden në një sërë mjedisesh në mjekësi.


LEXO MË SHUMË

Ambulanca dhe A&E


Spitali PLODNOST ka 4 autoambulanca në të cilat kryhen kontrolle të përditshme gjinekologjike nga mjekët për pacientët. Ambulancat janë të pajisura me teknologjinë më të fundit, e cila përfshin më modernen…


LEXO MË SHUMË
READ MORE
LEXO MË SHUMË


MERRNI KUJDESIN E DUHUR MJEKËSOR

Rezervo me me mjekun tuaj

Disa tendenca në rritje janë konsolidimi i kujdesit shëndetësor për qendrat e pavarura të kujdesit shëndetësor që shohin një ulje të pagesave të paparashikuara.

294346_191760150890184_1263826_n

THIRR NË ÇDO KOHË

+389 (0)47 208 880


NA VIZITO NË ÇDO KOHË

St. ASNOM no.9
Bitola, N.Macedonia  Emri juaj

  E-mail

  Numri i telefonit

  Zgjidh mjekun tuaj

  Zgjidh datën

  Porosia shtesë  Plodonost Logo

  ISHP Spitali PLODNOST Manastir
  Plodonost Logo

  ISHP Spitali PLODNOST Manastir  Na konaktoni


  Rezervo një takim

  Orari i punës së administratës

  HËNË-PREMTE 08:00 – 19:00
  SHTUNË 08:00 – 13:00

  Reparti i pediatrisë

  Orari i punë së pediatrisë

  HËNË-PREMTE 08:00 – 13:30
  SHTUNË-DIEL MBYLLUR


  Vendndodhja

  lokacija-plodnost

  Spitali Plodnost gjendet në rr. ASNOM nr. 9 (në rrugën Lavçanska e njohur si Lavci). Për udhëzime deri te spitali jonë, klikoni në linkun e poshtëm.

  ©2022 Hospital Plodnost. All Rights Reserved.

  sq