45% УСПЕШНОСТ ВО ИВФ ПОСТАПКИТЕ

  • македонски

Работно време: : 24/7
  Контакт : +389 47 208 880

Ординација по педијатрија „Св. СТИЛИЈАН“

Во состав на Болница „Плодност“ работи и педијатриската амбуланта „Св. Стилијан“, која е секогаш достапна за преглед на Вашето дете. Педијатриското одделение се состои од амбулантен дел за преглед на деца од било која возраст, во кој ќе Ве дочека љубезниот медицински персонал. Во ординацијата особено внимание му се посветува на односот кон децата и воспоставувањето на поблиска релација со нив, сеедно дали детето е болно, или пак е само присутно во советодавна цел. Ординацијата „Св. Стилијан“ работи секој работен ден од 08:00 до 13:30

За повеќе информации и закажување на термин за преглед на Вашето дете во педијатриската амбуланта „Св. Стилијан“, отворивме нова директна телефонска линија ☎️ 047 208 886