45% УСПЕШНОСТ ВО ИВФ ПОСТАПКИТЕ

  • македонски

Работно време: : 24/7
  Контакт : +389 47 208 880

ИВФ (IVF-ICSI-IMSI-MAKS)

Одделот за асистирана репродукција во Болница „Плодност“ располага со врвен стручен тим и најсовремена опрема по последните светски стандарди. Со години наназад ИВФ одделот е лидер со најголем процент на успешност во ИВФ(IVF) процедурите не само во регионот, туку и во светски рамки, кои бележат над 50% успешност во постапките. Покрај самата процедура за време на третманот, која може да ги опфаќа двајцата партнери, тимот нуди насоки и поддршка потребни за пациентите, со кои ги надминуваат предизвиците.  Болница „Плодност“ – место во кое можете да го реализирате Вашиот сон и да станете родители.

Стапка на успешност

45% Complete
Успешност во оплодување на јајце клетки – 62%
45% Complete
Успешност во ИВФ постапките – 45%

Предивикот на тимот во одделот за асистирана репродукција во Болница „Плодност“ е постојано да ги надминува своите поставени граници. Тоа го докажува преку реализираните забременувања во речиси невозможни случаи. За да ја реализира за многумина оваа „невозможна мисија“, одделот ги нуди следните услуги:

Оддел за асистирана репродукција (ИВФ оддел):

м-р Стефан Матиќ
м-р Стефан Матиќ

магистер по фармација, магистер по мед. науки – биотехнологија на асистирана хумана репродукција и ембриологија, клинички ембриолог – андролог