45% УСПЕШНОСТ ВО ИВФ ПОСТАПКИТЕ

  • македонски

Работно време: : 24/7
  Контакт : +389 47 208 880

Признанија за квалитет

Проверено и сигурно, со доделената Акредитација за период од наредните пет години, Болницата Плодност и потврдено ги исполнува барањата на стандардите и критериумите, законски определени од страна на Агенцијата за квалитет и акредитација на здравствените установи во Република Македонија.

Работа по европски стандарди, со строго утврдени процедури, во кои безбедноста на пациентот е на прво место. Користење на најсовремена медицинска технологија, обезбедени здравствени услуги за пациентите и одлична грижа за новороденчињата.

Болницата Плодност е прва приватна болница во земјава која ја добива Акредитацијата на најдолг можен период, што е потврда за квалитетот во работата на Болницата Плодност.

Доверете ја Вашата иднина и планирањето на Вашето семејство, во рацете на искусниот и најдобар тим на Болница „Плодност“ Битола.